Kelj útra a békédért!
+36 20 500 5050 |
Főoldal Zarándoklatok Galériák Rólunk Magazin Kapcsolat
 • 1769
  Jelenések hegye (Medjugorje)
 • 868
  Szent Jakab templom (Medjugorje)
 • 138
 • 142
  Krizevac (Medjugorje)
 • 151
  Jelenések hegye (Medjugorje)
Medjugorjei zarándoklat a Béke Királynője szentélyébe
2022. július 13-16.
Programvázlat:
1. nap: kiutazás.
2. nap: egész napos zarándokprogram Medjugorjéban (Szent Jakab templom, Jelenések hegye, Cenacolo közösség, Rózsafüzér, szentmise).
3. nap: keresztút a Krizevac hegyén, szabadprogram Medjugorjéban.
4. nap: fürdőzés az Adriai-tenger partján, hazautazás.

Részletes programleírás

1. nap: Kora reggeli indulás Miskolcról majd Jászapátiból, utazás az M0 – M7 – Letenye (határ) útvonalon, Horvátországon keresztül Bosznia-Hercegovina híres zarándokhelyére, Medjugorjéba. A szállás elfoglalása (3 éj) és a vacsora után fakultatív esti séta a Béke Királynője szentélyhez.
2. nap: Megismerkedünk a világ egyik legjelentősebb Mária-kegyhelyével, melynek története 1981-re nyúlik vissza. Ekkor jelent meg először a Szűzanya hat helyi fiatalnak, és üzenetet küldött általuk az emberiségnek. A csodás történések hírére zarándokok sokasága érkezett a kis faluba, így Medjugorje a „világ gyóntatószékéve” vált. Ma évente 2 millió zarándok látogatja a helyet. Elsőként a Szent Jakab plébániatemplomot keressük fel. Innen a Jelenések-hegyére zarándokolunk, ahol a „Rózsaúton” imádkozva és elmélkedve érkezünk meg az első jelenések helyszínére. Délután ellátogatunk a Cenacolo közösségbe, ahol szenvedélybetegségből meggyógyult emberek tesznek tanúságot a hit erejéről és az új életükben jelen lévő szeretetről. Az esti órákban Rózsafüzér és nemzetközi szentmise a Kegytemplomnál.
3. nap: Reggel a Krizevacra, a Nagy Kereszt hegyére indulunk, ahol keresztutat járunk. 540 méteres magasságba felkapaszkodva egy 8,5 méteres betonkeresztet találunk, melyben Jézus keresztjének ereklyéjét helyezték el. Délután szabadprogram Medjugorjéban. Este Rózsafüzér és nemzetközi szentmise a Kegytemplomnál.
4. nap: Délelőtt fürdés és szabadprogram az Adriai-tenger partján, majd hazautazás Horvátországon keresztül a Zágráb – Letenye (határ) – M7 útvonalon. Az esti órákban érkezünk Jászapátiba majd Miskolcra.
Fontos információk:
 • Bosznia-Hercegovinába csak az új, kártya típusú személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) lehet utazni. A határon a régi, könyv formátumú igazolványt nem fogadják el.
 • Bosznia-Hercegovinába oltási igazolvánnyal (amennyiben második oltást követően eltelt 14 nap, az oltáshoz használt vakcina típusától függetlenül), vagy 48 óránál nem régebbi negatív antigén gyors teszttel, vagy 48 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel lehet utazni.
 • Horvátországba oltási igazolvánnyal (az oltáshoz használt vakcina típusától függetlenül), vagy 48 óránál nem régebbi negatív antigén gyors teszttel, vagy 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel lehet utazni.
 • További információk: konzuliszolgalat.kormany.hu
 • Az utazást EU-s covid igazolvánnyal (EU-s zöldkártya) javasoljuk! (Letölthető: eeszt.gov.hu)
 • Ajánljuk a kombinált útlemondási- és utasbiztosítás megkötését, ugyanis a szolgáltatás sok egyéb eset mellett a koronavírus (COVID-19) által okozott megbetegedésre is kiterjed, és a biztosító önrészesedés nélkül megtéríti az esetlegesen felmerült bánatpénzt.

SZÁLLÁS

panzió (2 és 3 ágyas fürdőszobás szobák)

ELLÁTÁS

félpanzió (reggeli és vacsora)

SZOLGÁLAT

lelkivezetés, zarándok- idegenvezetés

UTAZÁS

légkondicionált autóbusszal

INDULÁS

03:00 óra Miskolc, Búza tér (OMV kút)
04:30 óra Jászapáti
06:00 óra M0 Csepeli pihenőhely, (Csepel / Szigetszentmiklós)

TELJES
RÉSZVÉTELI DÍJ

69 900 Ft/fő, mely tartalmazza az autóbuszos utazás költségét, a szállást 3 éjszakára félpanziós ellátással, valamint a zarándok- idegenvezetést.

A részvételi díj nem tartalmazza a helyi tolmács költségét és az adományokat.
Egyágyas felár: 15 000 Ft/fő

BIZTOSÍTÁS

EUB Nívó csoportos utasbiztosítás költsége:2 040 Ft/fő
EUB kombinált útlemondási és Nívó utasbiztosítás költsége:4 840 Ft/fő
2021-től minden utunk esetében bruttó árazást alkalmazunk, azaz a TELJES RÉSZVÉTELI DÍJ kerül feltüntetésre! Ennek értelmében a részvételi díj valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, mely az utazáson való részvétel feltétele (beleértve az idegenforgalmi adót és a repülős utak esetében a repülőtéri illetéket is). RÉSZLETEK

IDŐPONT

2022. július 13-16.
| 4 nap | 3 éjszaka | MEGTELT

UTAZÁS

autóbusz

SZÁLLÁS

panzió

ELLÁTÁS

félpanzió

LELKIVEZETŐ

Maksó Péter atya

ZARÁNDOKTÁRSAINK VÉLEMÉNYE

Udvarias sofőrök, tájékozott és jól felkészült idegenvezető, magas színvonalú lelkivezetés, mindent kielégítő szállás finom ételekkel. Először voltam a kegyhelyen, de valóban igaz amit mondanak, hogy érezni a levegőben a kegyelmet. Átjárja az embert a csoda. (Medjugorje, 2019. október)
Nagyon látszott az igényes szervezésbe fektetett munka, a sok figyelmesség. Úgy éreztem, valóban fontos a szervezőknek, milyen élményekkel megyünk haza! Rugalmas hozzáállás. Köszönöm! (Medjugorje, 2018. április)

Hasonló programok

MLADIFEST 2022
Ifjúsági fesztivál és zarándoklat Medjugorjéba


IDŐPONT
2022. augusztus 1-6. | 6 nap

LELKIVEZETŐ
Haller László atya

94 900 Ft/fő

RÉSZLETEK

Medjugorjei zarándoklat
- horvát kegyhelyekkel


IDŐPONT
2022. október 18-22. | 5 nap

LELKIVEZETŐ
Hutóczky Béla atya

82 900 Ft/fő

RÉSZLETEK

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel havi hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülj a legújabb zarándoklatokról!


Utazási szerződés Impresszum Adatkezelési tájékoztató Hasznos információk

Kövess minket Facebookon is!

Már követem az oldalt.