Kelj útra a békédért!
+36 20 500 5050 |
Főoldal Zarándoklatok Galériák Rólunk Útikönyv Kapcsolat
  • 1769
    Jelenések hegye (Medjugorje)
  • 868
    Szent Jakab templom (Medjugorje)
  • 138
  • 142
    Krizevac (Medjugorje)
  • 151
    Jelenések hegye (Medjugorje)
Medjugorjei zarándoklat a Béke Királynője szentélyébe
2022. július 13-16.
Programvázlat:
1. nap: kiutazás.
2. nap: egész napos zarándokprogram Medjugorjéban (Szent Jakab templom, Jelenések hegye, Cenacolo közösség, Rózsafüzér, szentmise).
3. nap: keresztút a Krizevac hegyén, szabadprogram Medjugorjéban.
4. nap: fürdőzés az Adriai-tenger partján, hazautazás.

Részletes programleírás

1. nap: Kora reggeli indulás Miskolcról majd Jászapátiból, utazás az M0 – M7 – Letenye (határ) útvonalon, Horvátországon keresztül Bosznia-Hercegovina híres zarándokhelyére, Medjugorjéba. A szállás elfoglalása (3 éj) és a vacsora után fakultatív esti séta a Béke Királynője szentélyhez.
2. nap: Megismerkedünk a világ egyik legjelentősebb Mária-kegyhelyével, melynek története 1981-re nyúlik vissza. Ekkor jelent meg először a Szűzanya hat helyi fiatalnak, és üzenetet küldött általuk az emberiségnek. A csodás történések hírére zarándokok sokasága érkezett a kis faluba, így Medjugorje a „világ gyóntatószékéve” vált. Ma évente 2 millió zarándok látogatja a helyet. Elsőként a Szent Jakab plébániatemplomot keressük fel. Innen a Jelenések-hegyére zarándokolunk, ahol a „Rózsaúton” imádkozva és elmélkedve érkezünk meg az első jelenések helyszínére. Délután ellátogatunk a Cenacolo közösségbe, ahol szenvedélybetegségből meggyógyult emberek tesznek tanúságot a hit erejéről és az új életükben jelen lévő szeretetről. Az esti órákban Rózsafüzér és nemzetközi szentmise a Kegytemplomnál.
3. nap: Reggel a Krizevacra, a Nagy Kereszt hegyére indulunk, ahol keresztutat járunk. 540 méteres magasságba felkapaszkodva egy 8,5 méteres betonkeresztet találunk, melyben Jézus keresztjének ereklyéjét helyezték el. Délután szabadprogram Medjugorjéban. Este Rózsafüzér és nemzetközi szentmise a Kegytemplomnál.
4. nap: Délelőtt fürdés és szabadprogram az Adriai-tenger partján, majd hazautazás Horvátországon keresztül a Zágráb – Letenye (határ) – M7 útvonalon. Az esti órákban érkezünk Jászapátiba majd Miskolcra.
Fontos információk:
  • Bosznia-Hercegovinába csak az új, kártya típusú személyi igazolvánnyal (vagy útlevéllel) lehet utazni. A határon a régi, könyv formátumú igazolványt nem fogadják el.
  • Aktuális beutazási szabályok: konzuliszolgalat.kormany.hu
  • Ajánljuk a kombinált útlemondási- és utasbiztosítás megkötését, ugyanis a szolgáltatás sok egyéb eset mellett a koronavírus (COVID-19) által okozott megbetegedésre is kiterjed, és a biztosító önrészesedés nélkül megtéríti az esetlegesen felmerült bánatpénzt.

SZÁLLÁS

panzió (2 és 3 ágyas fürdőszobás szobák)

ELLÁTÁS

félpanzió (reggeli és vacsora)

SZOLGÁLAT

lelkivezetés, zarándok- idegenvezetés

UTAZÁS

légkondicionált autóbusszal

INDULÁS

03:00 óra Miskolc, Búza tér (OMV kút)
04:30 óra Jászapáti
06:00 óra M0 Csepeli pihenőhely, (Csepel / Szigetszentmiklós)
GARANTÁLT INDULÁS

IDŐPONT

2022. július 13-16.
| 4 nap | 3 éjszaka | MEGTELT

UTAZÁS

autóbusz

SZÁLLÁS

panzió

ELLÁTÁS

félpanzió

LELKIVEZETŐ

Maksó Péter atya

ZARÁNDOKTÁRSAINK VÉLEMÉNYE

Udvarias sofőrök, tájékozott és jól felkészült idegenvezető, magas színvonalú lelkivezetés, mindent kielégítő szállás finom ételekkel. Először voltam a kegyhelyen, de valóban igaz amit mondanak, hogy érezni a levegőben a kegyelmet. Átjárja az embert a csoda. (Medjugorje, 2019. október)
Nagyon látszott az igényes szervezésbe fektetett munka, a sok figyelmesség. Úgy éreztem, valóban fontos a szervezőknek, milyen élményekkel megyünk haza! Rugalmas hozzáállás. Köszönöm! (Medjugorje, 2018. április)

Hasonló programok

MLADIFEST 2024
- Ifjúsági fesztivál Medjugorjéban


IDŐPONT
2024. augusztus 1-6. | 6 nap

LELKIVEZETŐ
Szlama Ákos atya

129 900 Ft/fő

RÉSZLETEK

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel havi hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülj a legújabb zarándoklatokról!


Utazási szerződés Biztosítások Hasznos információk Adatkezelési tájékoztató Impresszum

Kövess minket Facebookon is!

Már követem az oldalt.