Kelj útra a békédért!
+36 20 500 5050 |
Főoldal Zarándoklatok Galériák Rólunk Kapcsolat

Rólunk

Kedves Zarándoktársunk!
 
Szeretettel köszöntünk a keresztény zarándokutakra szakosodott Via Sacra zarándok utazási iroda munkatársai nevében.
 
A keresztény ember, akár csak a zarándok, olyan úton jár, amelynek végén Isten áll. Lelkivezetőinkkel és felkészült zarándok- idegenvezetőinkkel olyan zarándoklatokat szervezünk, amelyek során a hétköznapokból kivonulva a szent úton, vagyis a via sacrán járva szent helyekre érkezünk, hogy Isten létét és közelségét megtapasztalva, lelkileg megújulva békére lelhessünk.
 
Értékvesztő korunkban mindannyian keressük a kapaszkodót, mely megtart és a jó irányba vezet. Útra kelünk, hogy a felszínes és kiüresedő kapcsolatok helyett valódi társakra leljünk, mély emberi kapcsolatainknak pedig frissítő lelki táplálékot találjunk. Ez a keresés nekünk, keresztény embereknek a zarándoklat, mely bár ősi vallási hagyomány, mégis az idők jeleire reagálva részben megújul. Több évtizedes zarándokként és zarándoklat szervezőként szerzett tapasztalatunk alapján tudjuk, hogy ahhoz, hogy lelkünk megnyugodhasson és az Isten felé vezető útra figyelhessen, biztonságra van szükségünk. Ezt a biztonságos hátteret teremti meg a zarándoklatok szervezésére specializálódott közösségünk. Útkeresésünk új ösvényeken új helyszínekre indít minket, a már jól ismert zarándokutakat pedig még több lelki tartalommal töltjük meg, hogy mindannyian rálelhessünk arra, akiért elindultunk.
 
A zarándoklat szervezés hosszú évek óta a hivatásunk. A zarándokok kísérése és segítése számunkra nem munka, hanem szolgálat, ezért tevékenységünk célja nem az anyagi haszonszerzés. Bevételünk azon részét, mely a működési és fejlesztési költségek felett megmarad, jótékony célra fordítjuk.
 
Bízunk benne, hogy velünk megtalálod azt a zarándoklatot, amelyre úgy érzed, a legnagyobb szükséged van. Indítson a Lélek akár Szentföldre, valamely Mária szentélybe, vagy zarándokolj egy szent nyomában, mi a társaid leszünk. Legyen egynapos belföldi búcsújárás, gyalogos, biciklis vagy motoros zarándoklat, a via sacra vár, csak el kell indulnod.
 
A Via Sacra zarándok utazási iroda mindenben társad lesz az út előtt, közben és után.
 
Kelj útra a békédért!
Szeretettel:
Budai Erzsébet és Budai András
 • Budai András

  zarándoklat- és utazásszervező
  +36 20 565 3498
  budaiandras
 • Budai Erzsébet

  ügyvezető
  +36 20 445 1454
  utazas
 • Nagy Viktória

  zarándoklat- és utazásszervező
  +36 20 500 5050
  utazas
 • Pongrácz Cintia

  zarándoklat- és utazásszervező
  +36 20 500 5050
  utazas
 • Vadászné Écsi Ilona

  zarándoklatszervező
  +36 20 500 5050
  utazas

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel havi hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülj a legújabb zarándoklatokról!


Utazási szerződés Impresszum Adatkezelési tájékoztató Hasznos információk

Kövess minket Facebookon is!

Már követem az oldalt.