Kelj útra a békédért!
+36 20 500 5050 |
Főoldal Zarándoklatok Galériák Rólunk Kapcsolat

Teljes részvételi díj

A vonatkozó jogszabály alapján 2021-től minden utunk esetében bruttó árazást alkalmazunk, azaz a TELJES RÉSZVÉTELI DÍJ kerül feltüntetésre! Ennek értelmében a részvételi díj minden kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, mely az utazáson való részvétel feltétele (beleértve az idegenforgalmi adót és a repülős utak esetében a repülőtéri illetéket is).
A választható szolgáltatások költségei, mint például az egyágyas felár, a biztosítások és a belépőjegyek továbbra is külön fizetendőek, valamint az adományok és a borravaló összege is, ugyanis ezeket a tételeket számla híján nem lehet szabályosan elszámolni.
Az idei évtől – habár nem lenne kötelező – minden utunk részvételi díja tartalmazza a vacsora árát is, ugyanis az elmúlt évek tapasztalatai alapján a külön választható, feláras vacsorát szinte minden zarándoktársunk kérte.
Természetesen – ahogy eddig is – valamennyi programunknál egyértelműen részletezzük, hogy mit tartalmaz a részvételi díj, illetve a választható szolgáltatásokat, és azok díjait.

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel havi hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülj a legújabb zarándoklatokról!


Utazási szerződés Impresszum Adatkezelési tájékoztató Hasznos információk

Kövess minket Facebookon is!

Már követem az oldalt.